HU_mini.gifÁllásajánlatok
Hírek:
9001_2009-2.bmp


Cégünk informatikai rendszerének kifejlesztője a Béker-Soft International Kft.
Egészségpénztári partnerek listája
Minőségpolitikánk
Minőségpolitikai Nyilatkozat


A MaMMa Rt. mind a szakmában közismert neves partnereit, mind a felhasználói környezetet tekintve a minőségre hagyományosan érzékeny területen az egészségügy területén vállalkozási formában működik, ezért mind a vevő igényeit - az érintett női lakosság - mind partnerei jóhírét messzemenően figyelembe véve törekszik tevékenységét folytatni, a vállalkozás üzleti eredményességét is szem előtt tartva.

Követve a Nemzeti Népegészségügyi Program célkitűzéseit, az Európai Unióhoz csatlakozással kapcsolatos új feladatokat, mely a prevenciónak kiemelt szerepet szán, az emlőszűrésre olyan technológiai láncot működtet, mely példaértékűvé kell, hogy váljon a hazai szakmai gyakorlatban. Komplex diagnosztikai és terápiás team-ek létrehozása interdiszciplináris együttműködést biztosít, melyek kellő számban és területi megoszlásban országos lefedettséggel valósítják meg az emlőbetegségek korszerű diagnosztikáját és terápiáját.

Ezért:
Az orvosszakmai program folyamatosan követi a mammográfiás szűrés és komplex diagnosztika és terápia, valamint a beteggondozás legújabb, tudományosan elfogadott elveit, módszereit és lehetőségeihez mérten alkalmazza azokat, statisztikai, és egyéb módszereivel kontrollálva.
Tudatosan részt vesz szakmai környezete informálásában és oktatásában, azoknak a szakmai eredményeknek birtokában melyet a MaMMa Rt. az általa működtetett rendszer és interdiszciplináris együttműködés keretén belül nyert.
Működése során nyert eredményei és az utánkövethető esetek további adatainak célzott statisztikai kiértékelésével és elemzésével következtetéseket igyekszik levonni diagnosztikai tevékenységi elemeinek hatékonyságára vonatkozóan.
Munkatársai kiválasztásánál messzemenően gondot fordít a szakmai múlt eredményeinek figyelembevételére, munkájuk folyamatos értékelésére és a személyzet folyamatos informálására és oktatására.
Munkája minőségét alapvetően befolyásoló alvállalkozóinál állandó, hosszú távú partnerkapcsolat kialakítására törekszik.

Így remélhetőleg eléri, hogy megőrizze partnerei jóhírét és bizalmát, valamint vevőköre - a női lakosság - megelégedettségét.

Budapest 2005. 01. 01.

Dr. Péntek Zoltán
elnök-igazgató

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.