MaMMa Egészségügyi Zrt. - Szolnok
Állásajánlatok
Támogatóink:
Béker-Soft Informatika Kft.
Euram Kft.
Mádai & Társai Kft.
Primavera Alapítvány
Egészséges Emberért KHE
Philips Ultrahang Képviselet
Dr. Ormándi Katalin
szakmai önéletrajza
Dr. Ormándi Katalin
1976-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, még ugyanebben az évben a szegedi Röntgen Klinikán kezdtem dolgozni.

1980-ban szakvizsgáztam radiológiából. 1984-től foglakozom emlődiagnosztikával, 1992 óta kizárólag ezen a szakterületen tevékenykedem.

A diagnosztikus tevékenység mellett részt vettem az oktatásban és 10 évig a klinika oktatási felelőse voltam. Jelenleg a posztgraduális képzésben veszek részt, minden évben komplex emlődiagnosztika tanfolyamot vezetek.

2004 novemberétől, mint vállalkozó orvos, a Diagnoscan Magyarország Kft. szegedi egységében a mammográfiás szűrés és diagnosztika szakmai felelőse vagyok.

1995-ben kezdtem dolgozni a MaMMa Egészségügyi Zrt. budapesti részlegén. 1999. szeptembere óta a szolnoki telephely vezető szakorvosa vagyok.

Tudományos tevékenységem során 4 könyvfejezetet írtam, 19 közlemény első- vagy társszerzője vagyok, és közel száz tudományos vagy felkért előadást tartottam.

2001-től a magyarországi emlőszűrés szakmai munkabizottságának tagja, és  2002 óta a Magyar Radiológusok Társasága Emlődiagnosztikai Szekciójának elnöke vagyok.