HU_mini.gifÁllásajánlatok
Hírek:
9001_2009-2.bmp


Cégünk informatikai rendszerének kifejlesztője a Béker-Soft International Kft.
Egészségpénztári partnerek listája
Betegelégedettségi vizsgálat - Kapás utcai telephelyen
A MaMMa Egészségügyi® Rt. betegelégedettségi vizsgálatot végzett a klinikai- és szűrőnapokon idelátogató Hölgyek körében. 500 kérdőívet osztottunk ki, melyekre 441 értékelhető válasz érkezett. A vizsgálat eredményéről az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket:

Örömmel és büszkeséggel tapasztaltuk, hogy tevékenységünket 85%-ban pozitívan értékelték. Ugyanakkor néhány hiányosságra is felhívták figyelmünket, úgymint:
  • zsúfolt a váróhelység,
  • a telefonon történő bejelentkezés nehézkes és hosszadalmas,
  • a szólítási sorrend nem követhető,
  • túl sokáig kell várni a vizsgálati eredményre,
  • a leletkiadás időpontja esetleges.
Észrevételeik nyomán az alábbi intézkedéseket tettük:
Sajnos, nincs lehetőségünk arra, hogy nagyobb várót nyissunk. Ezentúl azonban a jelenlegi fogas helyett a központi ruhatárat vehetik igénybe, s az így nyert területre további ülőhelyeket tudunk behelyezni. A zsúfoltságot az új klinika-részleg megnyitásával, betegátirányítási rendszerrel tervezzük megszüntetni.
Az Egészséges Nemzetért Népegészségügyi Program keretében a Hölgyek idézést kapnak a szűrővizsgálatra, így a telefonon történő bejelentkezések száma csökkenni fog, nagyobb hatékonyságot tudunk elérni. Ezenkívül mostantól lehetőséget biztosítunk a 225-3072 fax-számon és a mammakapas@axelero.hu e-mail útján történő bejelentkezésre is. Ha ezeken a csatornákon megadják elérhetőségüket, kapcsolatba lépünk Önökkel.
Amint arról a felvilágosító anyagban is olvashatnak, az elkészült felvételeket két orvos egymástól függetlenül értékeli és egymással konzultálva alakítják ki véleményüket. Erre az Önök érdekében, a tévedés lehetőségének csökkentése miatt van szükség. Ez az oka, hogy a leletet csak a vizsgálat után egy héttel tudjuk rendelkezésükre bocsátani.
A jövőben a leletkiadás minden negyed órakor, kötött időben történik.
Köszönjük, hogy segítették munkánkat. Reméljük, máris érzik a változtatások pozitív hatását és a jövőben is bizalommal fordulnak hozzánk észrevételeikkel.

Dr. Péntek Zoltán
elnök-igazgató
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.