header_koszonto.jpg
Állásajánlatok
Támogatóink:
Béker-Soft Informatika Kft.
Euram Kft.
Mádai & Társai Kft.
Primavera Alapítvány
Egészséges Emberért KHE
Philips Ultrahang Képviselet

SZÉCHENYI 2020 PÁLYÁZAT


Hi-Tech technológiai korszerűsítés a MaMMa Zrt-nél


című, GINOP-1.2.8-20-2020-03404 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból feltételesen visszatérítendő támogatás formájában történt.


TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 35 500 000.- Ft

INTENZITÁS: 70%
TÉNYLEGES BEFEJEZÉS: 2021.04.30.


Vállalkozásunk a projekt végrehajtásának eredményeképpen egy egy professzinálisan felszerelt IMS-GIOTTO Class 3D Direkt digitális mammográfiás berendezés beszerzését valósított meg. A berendezés képes létrehozni (opcionálisan) hagyományos mammográfiai kivetítéseket a tomoszintézis képadatait felhasználva (szintetikus kép), Giotto CLASS-t úgy tervezték,hogy képes legyen végrehajtani tomo vezérelt és szterotaxiás biopszia vizsgálatokat a tomoszintézises és a hagyományos sztereotaxiás felvételekkel nyert koordináták alapján, vagy a két technika kombinációjával, hason-fekvő, vagy függőleges helyzetben lévő betegnél.


A berendezéssel alkotta röntgenképek hozzájárulnak a gyorsabb és pontosabb diagnosztika felállításához, így nagymértékben növelte nyújtott szolgáltatásaink minőségét.